Stichting vrienden van het Liemers Mannenkoor

De Stichting van het Liemers Mannenkoor ondersteunt het Liemers Mannenkoor (LMK) bij het verwezenlijken van bijzondere doelen en/of grote zaken.

De Stichting werft hiertoe bij Liemerse ondernemers, instellingen én particulieren die het koor een warm hart toedragen en ons daarom financieel ondersteunen op enigerlei wijze.

Hierbij wordt gedacht aan aanschaf van nieuwe kostuums, het organiseren van speciale concerten, het maken van DVD- opnames, het laten vervaardigen van specifieke koor arrangementen, et cetera.

Een financiële ondersteuning is al mogelijk met een jaarlijkse donatie vanaf € 75,-

Natuurlijk ontvangt u van het LMK u daar ook iets voor terug namelijk:

• jaarlijks 2 gratis toegangskaarten voor één van onze concerten;
  • Vermelding van uw naam en/of bedrijfslogo op de Vriendenpagina op deze website indien gewenst;
  • Exclusieve vermelding op onze concert promoties;
  • VIP-behandeling bij bijzondere gelegenheden.

Voor bedrijven en instellingen die onze Stichting met méér dan € 75,- per jaar willen ondersteunen bieden wij, op maat, ruimere promotie en/of advertentiemogelijkheden. Wij informeren u desgewenst graag nader.

Meer informatie over het Liemers Mannenkoor vindt u op deze website.

Namens Stichting Vrienden van het Liemers Mannenkoor

Henk Denters, Secretaris